Verzenden & retourneren

Kidsautodealer streeft ernaar om je pakket binnen 1 werkdag te bezorgen indien voor 16:00 besteld. Voor sommige producten geld een andere levertijd dit staat er dan bij vermeld. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of op een alternatief afleveradres, bijvoorbeeld op je werk. Kidsautodealer verzendt je bestelling met DHL of DPD. Ben je niet thuis als de bezorger bij je aan de deur staat? Dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te leveren. Als dit is gelukt dan schrijft de bezorger dit op een kaartje en stopt deze in je brievenbus. Als het de bezorger niet lukt om dit bij de buren af te geven dan vind je ook een kaartje in de brievenbus. Met daarop de instructies voor het inplannen van een nieuwe afleverdatum.

Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt verstuurd met DPD of DHL Kidsautodealer is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst. Wij streven altijd naar een levering binnen 1 werkdag. Het kan voorkomen dat de sorteercentrum vertraging oploopt het kan dan wat langer duren dan normaal. De kans is dan groot dat uw pakket volgende dag wordt aangeboden. Tevens volgt u gemakkelijk uw pakket door middel van Track and Trace.

Wat zijn de verzendkosten?

Kidsautodealer doet hier helemaal niet moeilijk over, de verzendkosten naar Nederland en België zijn geheel gratis.

Wie betaalt de verzendkosten in geval van een retourzending?

Als u een bestelling wilt retourneren, komen de verzendkosten voor uw rekening.
Indien het gaat om beschadigde producten zullen wij de retour kosten voor rekening nemen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kidsautodealer.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na retourneren?

Normaliter zorgt Kidsautodealer ervoor dat het volledig aankoopbedrag binnen enkele werkdagen wordt bijgeschreven op uw rekening. Wij hebben hiervoor uiterlijk 14 dagen de tijd voor.

Algemeen

Controleer bij aankomst of het product goed werkt. Defecten moeten uiterlijk 72 uur na aankomst aan ons gemeld worden per e-mail of WhatsApp.

Retourzendingen

Wenst u een product te retourneren? Geen probleem, wel moet het product onbeschadigd zijn en in de originele verpakking. Ook mag het product niet gebruikt zijn. U kunt dit ons mededelen door een mail te sturen naar: info@kidsautodealer.nl
U ontvangt van ons een retournummer met verzendinformatie om de retour correct te afhandelen.

Retourzendingen zijn altijd op kosten van de klant en geschieden ten alle tijden op uw verantwoording. Wij zijn niet verantwoordelijk als een door u retour gezonden product kwijtraakt bij de post.

 

Item geretourneerd als onjuist, beschadigd of defect
Houd er rekening mee dat alle motorfietsen en auto’s kleine imperfecties kunnen hebben die al aanwezig zijn tijdens het productieproces, zoals kleine krassen of een klein deukje als gevolg van lassen, behandeling en hantering van het plastic. Artikelen die niet in de originele doos met alle originele stukken zijn of die al zijn gemonteerd, worden niet geaccepteerd voor retournering en volledige terugbetaling.

Een defect artikel terugsturen voor reparatie

Als u een defect heeft aan het artikel controleer dan altijd goed of het artikel echt defect is. Soms krijgen wij artikelen terug die niets mankeren. Hiervoor rekenen wij €20,- reparatie en onderzoekskosten. Ook betaalt u dan de verzendkosten, deze bedragen €10,- Als het artikel defect is gegaan door foutief gebruik, zijn de kosten ook voor rekening van de klant. Uiteraard als het product bij normaal gebruik stuk gaat is de reparatie en verzending gewoon voor rekening van Kidsautodealer. Mocht je vragen hebben over een product kan je natuurlijk gerust een mail of een WhatsApp sturen.

Garantiebepaling

Garantie dekking geldt op technische onderdelen als schakelaars, printplaten, bekabeling en aandrijvingen. Kidsautodealer.nl biedt een ‘Fair Use Garantie’ aan, en helpt haar klanten ook na het verstrijken van de wettelijke garantieperiode verder. Uiteraard zijn de kosten voor reparatie na het verstrijken van de garantieperiode voor de klant. Garantie geldt niet voor breuk, schade of slijtage door gebruik. Voorbeelden van slijtage zijn tandwielen van een aandrijving, wielen, kettingen van rijdend speelgoed en de accu’s. Er geldt een garantie periode van 6 maanden op de accu’s mits de oplaad en onderhoud instructies zijn gevolgd. En op de gebruikelijkheid van de auto staat een garantie van 1 jaar. Kidsautodealer.nl beoordeelt of het product door ondeskundig gebruik is defect geraakt. Bij ondeskundig gebruik en/ of reparaties, e.d. door derden zonder schriftelijke toestemming van Kidsautodealer.nl, vervalt de garantie. Indien er sprake is van een gebrek, dat niet door ondeskundig gebruik is ontstaan, kan er aanspraak worden gedaan op deze garantie. Kidsautodealer.nl vervangt of repareert het product. Indien Kidsautodealer.nl overgaat naar vervanging van het product, en het betreffende product niet meer op voorraad is, mag de klant een ander product uit de zelfde categorie en prijsklasse uitzoeken. De klant mag bij instemming van Kidsautodealer.nl tegen bijbetaling kiezen voor een product van een hogere prijsklasse. De klant kan defecte producten binnen de garantieperiode in overleg met Kidsautodealer.nl per post opsturen of persoonlijk aanleveren. De klant moet het product na reparatie of vervanging zelf afhalen. Kidsautodealer.nl kan eventueel het product na de reparatie of vervanging opsturen met de ‘getekende post’. Kosten voor het opsturen van producten na reparatie of vervanging zijn voor de klant. Kidsautodealer.nl is niet aansprakelijk voor het kwijt raken van geretourneerde producten bij DHL of overige transporteurs of bij de verkeerde ontvanger. Kidsautodealer.nl adviseert producten met de `getekende post` op te sturen. Uiteraard moet de klant in het bezit zijn van de originele aankoopfactuur. Kidsautodealer.nl zorgt dat het product binnen 3 weken wordt gerepareerd en gereed staat om het op te halen. Mocht de periode niet voldoende zijn zal Kidsautodealer.nl de klant informeren.

Klachten

Wij proberen altijd een zo goed mogelijke service te verlenen, onze website up-to-date te houden en artikelen met de beste kwaliteit te leveren. Helaas kan het voorkomen dat je niet tevreden bent. Wij adviseren u daarom om allereerst contact met ons op te nemen via info@kidsautodealer.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]