Kan ik mijn producten retourneren?
Geen enkel probleem, retourneren kan met ongeopende en onbeschadigde verpakking binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen. Na ontvangst en controle van u retour ontvangt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen op uw rekening. Wilt u iets retour sturen? Dan kunt u dit ons mededelen doormiddel een mail te sturen naar: info@kidsautodealer.nl
Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?
Je bestelling wordt bij je bezorgd door DPD. Als wij je bestelling op werkdagen van maandag t/m vrijdag ontvangen, bedraagt de levertijd doorgaans 3-5 werkdagen.
Wat gebeurt er als ik niet thuis ben om mijn bestelling aan te nemen?
Bent u de eerste keer niet thuis om u pakket aan te nemen? Dan komt de postbode de volgende dag langs om het nog eens te proberen. Bent u er dan weer niet om u pakket aan te nemen? Dan kun je jouw pakket afhalen bij een afhaalpunt.
Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten in Nederland en België zijn gratis.
Hoe annuleer/wijzig ik mijn bestelling?
Wanneer je een bestelling hebt geplaats wordt deze in behandeling genomen. Wilt u toch u bestelling annuleren en of wijzigen? Stuur ons zo snel mogelijk een mailtje/ WhatsApp bericht met het bestelnummer en uw wensen.
Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?
Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden? Stel uw vraag per email info@kidsautodealer.nl . Wij beantwoorden uw vragen graag.